Cautare

3033 de rezultate pentru "accidente 4 august" (3.51 secunde)
Eu le-am dat termen pana pe 8 august, mai devreme, sa nu fie probleme, sa ne aglomeram pe final, dar vad ca nu se misca treaba", a precizat Florin Circiumaru, primarul din Targu Jiu.
a€žVeti vedea decizia mea pe data de 10 august, cind este data-limita pentru depunerea declaratiei privind apartenenta politica", a precizat Constantin Dumitriu. ... Datata pe 1 august 2006, declaratia politica a lui Radu Cosca i-a luat o piatra de pe inima sefului CJ.
Unul dintre subiectele fierbinti de discutie din ultima perioada - trecerea catorva primari PSD (mai exact Zamfir Iorgus - Mangalia, Traian Cristea - Costinesti, Florin Mitroi - Valu lui Traian si Mugur Mitrana - 23 August) in barca democratilor - a fost evitat cu incapatanare tocmai de presedintele PD Constanta, Stelian Dutu.
Dupa o vara plictisitoare in opozitie, PSD incepe toamna cu amenintari catre primarii care s-au saturat de doctrina social-democrata si au parasit partidul inainte de 10 august, data intrarii in vigoare a Legii nr.
Uniunea Civica Maghiara (UCM) va amana pana la sfarsitul lui august finalizarea actiunii de strangere a semnaturilor de sprijin necesare pentru inregistrarea Partidul Civic Maghiar.
Dupa ce a respins declararea zilei de Rusalii ca sarbatoare legala, presedintele Traian Basescu solicita ca Ziua Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului, 15 august, sa fie declarata sarbatoare legala.
Este vorba despre Florin Mitroi, edilul din comuna Valu lui Traian, respectiv Mugur Mitrana - Primaria 23 August.
Primaria Eforie anunta finalizarea lucrarilor pe strada 23 August. ... In prima faza a graficului de reabilitare a tramei stradale a fost inclusa si strada 23 August din Eforie Sud, zona unde s-au si finalizat, ieri, lucrarile de asfaltare.
Comisia juridica a dat miercuri un vot de principiu in cele doua dosare ale senatorului Codrut Seres, urmand ca rapoartele atat in cazul Seres, cat si Pacuraru sa fie prezentate Biroului Permanent cel mai tarziu pe 11 august.
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se va intruni in 4 septembrie, data la care ar putea fi luata in discutie propunerea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, in ceea ce o priveste pe Monica Serbanescu.
De mai bine de un an de zile, primarul din comuna 23 August, Mugurel Mitrana (foto), asteapta sa demareze proiectul de construire a statiunii Terra, insa acesta este blocat din cauza unui aviz pe care nu l-a eliberat Consiliul Judetean Constanta (CJC).
Reamintim ca, in cursul zilei de vineri, 7 august a. ... Sedinta de Consiliu de Administratie nu s-a incheiat in cursul zilei de vineri, fiind amanata luarea unei decizii pana luni, 10 august a. ... Aceleasi surse au precizat ca, totusi, situatia s-ar putea schimba in data de 24 august.
Pe de alta parte, ambasadorul, care a acordat interviul in contextul sarbatoririi, la 24 august, a Zilei Nationale a Ucrainei, a mentionat o serie de manifestari culturale care vor avea loc la Bucuresti si la Suceava cu aceasta ocazie. ... La 24 august, Ucraina sarbatoreste ziua sa nationala.
Membrii Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est s-au intrunit ieri, 26 august a. ... Reprezentantii ADR Sud-Est au spus ieri ca, pana la data de 19 august a.
Administratia Prezidentiala a schimbat culoarea de fond a stemei Romaniei din albastru in violet in luna august 2005. ... Din august 2005 stema de pe pupitrul de la care vorbea presedintele apare pe fond mov-violet. ... Anterior lunii august 2005, pupitrele folosite de Basescu nu aveau stema.
Boc le-a cerut prefectilor sa prezinte stadiul derularii fondurilor europene Premierul le-a solicitat prefectilor sa prezinte lunar opiniei publice stadiul derularii fondurilor europene in judetele pe care le reprezinta, anuntandu-i ca asteapta ca acestia sa finalizeze prima evaluare pana pe 15 august si ca rapoartele vor fi analizate apoi si de ministri.
'Cu doua saptamani in urma s-au implinit 70 de ani de la Dictatul de la Viena din 30 august 1940, prin care marile puteri fasciste Germania si Italia au obligat Romania sa cedeze nord - vestul Transilvaniei Ungariei horthyste.
O majoritate covarsitoare de 87% din cei 8,4 milioane de cetateni care au participat la vot - a aprobat demiterea.
Anuntand mentinerea Romaniei sub o supraveghere atenta dupa "lupta politica teribila din iulie si august" (oare numai in Romania se dau lupte politice?), doamna Reding da o calificare uluitoare acelei lupte.
PROTESTATARII SA RESPECTE LEGISLATIA Generalul maior (r) Bertrand Cavallier, fost cadru al Jandarmeriei Nationale Franceze, a avut o intrevedere cu membrii Comisiei pentru aparare din Camera Deputatilor axata pe evenimentele din 10 august 2018. ... Evenimentele din 10 august reprezinta, potrivit expertului:
google-analytics.com